Actie Amy!!

Hallo Allemaal!!!

Hierbij mij eerste weblog

(We care about Amy, and even you are going to love her!)

Vanaf 8 november a.s. vertrek ik naar Amerika en ga 3 maanden vrijwilligerswerk bij Faith in Action! Ministeries in Willinboro New Jersey doen.

Faith in Action (FiA!) is zeer actief met allerlei activiteiten in de lokale community (over het algemeen de minder kans-rijke afro amerikanen) maar ook met een internationaal stepdance team. In 2007 was deze te gast in Nederland en in 2009 ontmoetten we elkaar in Amerika.

De drijvende kracht achter FiA! is Amy Dean, zij is voor mij en velen dé grote inspirator op het gebied van gospel stepdance. Amy zal vanuit haar christen-zijn zichzelf nooit op de eerste plek zetten en heeft veel voor haar organisatie over.

Wie is Amy?

Don't you love her?

Zes jaar geleden is Amy plotseling verlamd geraakt en in een rolstoel terecht gekomen. Maar ze bleef doorgaan met FiA! waaronder ook stepdance trainen. Nu is haar rolstoel al enige tijd aan vervanging toe, maar doordat zij andere mensen en doelen altijd voorrang geeft, is hier geen geld voor.

Daarom wil ik met deze actie ervoor zorgen dat we aan Amy denken en haar willen helpen aan die nieuwe rolstoel!

 De kosten voor een nieuwe rolstoel: 3000 euro. Maar alle kleine beetjes helpen!!!!!
Als we maar geloven in onszelf :)

We Care About Amy!!
And even you are going to love her !!

 

Rekeningnummer:
3298.74.551       t.n.v. diaconie PG Houten      o.v.v. Actie Amy

!!Giften zijn fiscaal aftrekbaar op dit bankrekeningnummer!!

Laatste foto's

Reacties 1

Gerard 16-10-2011 18:49

Hej Lisette, super tof deze actie. Ik kan me voorstellen dat je super veel zin hebt om haar te zien, en zelfs te kunnen zeggen dat je een nieuwe rolstoel voor haar hebt geregeld. Kijkje in de toekomst: ze gaat gillen, schreeuwen en vooral halleluja zingen als ze je daarmee ziet aankomen! Gr Gappie

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer