First show!!!

24 days till christmas!!!

Jajaja ik ben all excited about christmas. Vandaag heb ik samen met brenda de office in kerstspirit gebracht :) We hebben 2 kleine nepkerstbomen opgezet met lampjes en ballen erin gedaan (goud, blauw, groen) en een grijs lint en een grote rode strik bovenin!!! looks AWESOME!! We hebben grote strikken voor boven de deur en ze hebben grote peppermint cranes :D dus daar moeten we nog wat voor verzinnen!! ze zijn 1m hoog!

Ohja misschien denken jullie dat ik veel eet en verkeerd enzo....maar eigenlijk eet ik heel gezond..ik begin met veel fruit 's ochtends (apple+orange+grapes) met een beetje thee. In de lunch eet ik sla met tomaat enzo en 's avonds wisseld het maar Dawne an Amy willen heel graag gezond eten dus ze zijn allemaal dingen aan het uitproberen whole wheat pasta, quinoa, heel veel verse groente enzo en veel vleesvervangers ....ze hebben hier mozarella wat geen mozarella is XD smaakt bijna zelfde is van soja ofzo XD hahahahah

Maar nu over DE SHOW!!!
Jajajaaj gister hebben we eerst even geoefend, en dit is wel heeel erg anders dan in So-double-u je moet meer zingen en expressie tonen enzo...dat was best wel moeilijk. En ik voelde me niet helemaal op m'n gemak. (komt ook door m'n period: wisselende emoties: angry,sad,etc) Dus het moest heeeel vaak overnieuw. Het ging wel steeds beter. Maar toen ik vooraan stond wist ik even niet of ik het goed deed dus keek ik niet op m'n gemak dus Amy zei dat ik misschien beter comfortable achteraan vond.

En toenn....
pampampam...

We moesten zingend dansend opkomen. achja ik heb mezelf er gewoon ingeslingerd en alles achter me gelaten... HET GING GOEDD!!!! We hebben eerst een lied gedaan met opkomen, daarna heb ik in the beginning ingezet jajaja in m'n eentje vooraan voor de groep :) was trots op ze (en mezelf) en daarna hebben we nog de robot step gedaan (heb gewoon geprobeerd zoveel mogelijk mee te doen, wist nog best veel!!!) en toen Life die doen zij heeeel erg anders dus heb het een beetje van ze overgenomen dat het er niet helemaal raar uitziet. maar het ging dus SUPER!!!

Aan het eind mengden we ons nog even met de mensen (ongeveer 75-100 oudjes vanaf 60-93 jaar) deze mensen zijn belangrijk want ze doen veel voor organisaties jeugd.  Er waren zelfs mensen die moesten huilen en iedereen was verbaasd dat we zo goed waren!!! Veel mensen waren blown away by the fact dat we een jongeren groep waren die niet zwanger was of in prison zat!!! Ja dit is wel even een andere wereld dan thuis...dat besef je dan wel!

Maar na de show heb ik me goed kunnen mengen met de groep, ik ben echt van ze gaan houden.

Het was zoo gezellig !!!

Mis jullie maar ik heb hier een SUPERTIJD!!

Reacties 6

els 01-12-2011 21:56

Ha Lisette, wat een leuke verhalen! Kerstmis is echt wel wat anders dan hier, dat is duidelijk! Leuk van de show, en alles wat je er leert. Erg goed! Veel succes met de activiteiten en, hoop ik, ook wat rust af en toe!

Renny 02-12-2011 08:37

Blown away... wow! Wat gaaf dat je een supertijd hebt. Geniet er van, vooral nu naar Kerst toe. Ben echt trots op je, dat je de uitdaging van 'buiten je eigen bekende wereld' opzoekt. Hier leer je van. Onvergetelijke ervaring. Priceless!

Inka 02-12-2011 08:44

Leuk verhaal. Wat mooi te lezen dat de reactie great waren!!! Jij leert enorm over al jouw grenzen heen. Voldoende 'trigger' Kus

Claudia 02-12-2011 10:00

Wouw, wat een mooie en waardevolle ervaring!!! We zijn echt zo trots op je. Vind echt kicken voor jou. Geniet volop van de aanloop naar Kerst . Liefs

Gerard van Viegen 02-12-2011 16:12

Dag Lisette,

Je moet ons toch even helpen met wat een voor ons onbekend woord: wat is nu toch een peppermint-crane?
Zo te horen ben je bij het dansen gelijk wel volop aan het werk gezet. Spannend hoor om met een andere groep te dansen.

Gerard van Viegen

annelies 03-12-2011 20:38

hoi LIsette,
Fijn dat je zo geniet en vrienden maakt.
Je zal iedereen hier best missen maar door alle indrukken in Amerika is het vast op de achtergrond.Geniet er maar lekker van en beleef alles maar zo intens mogelijk.
We lezen je verhalen en zijn op die manier toch dichtbij je.Net of wij de mensen daar ook kennen.Doe ze maar de groeten van ons.
Heel veel plezier en blijf je verhalen maar schrijven.
Groetjes Annelies en de rest van de familie!!!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer