Get me working!

Jaja ik moet ook eens gaan werken :) dus heb bij Amy m'n paper ingeleverd (vragen met wat voor persoon je wilt, skills en doelen) en mijn eerste twee opdracht gedregen !!

Brenda en ik (een andere vrijwilliger) hebben samen de office van Amy opgeruimd en het was met toch een *bende!! Maar daarna zag het er zoveeel beter uit en Amy was tevreden!!!

Als tweede opdracht heb ik nu het billboard van FiA! vullen met info foto's enzo. dat het aantrekkingskracht heeft dat mensen ernaar gaan kijken!! ben nu bezig om van stof een groot FiA! logo te maken die komt in het midden en daaromheen alle subgroepen van FiA! het gaat heel mooi worden ik zal een foto sturen als ik klaar ben (duur t nog wel even want dat bord is groooooooot!!!)

En gisteren heb ik met mrDean bladeren geharkt :) en dat zijn veeeeel bladeren. maar met een beetje teamwork waren we zo klaar (na 3 of4 uur) we hebben de frontyard en backyard gedaan en het zag er zoveel beter uit. Daarvoor leek het net alsof er een dik tapijt van bladeren lag. Mr Dean vond het erg gezellig en ik heb van hem een paar nieuwe quarters gekregen (op iedere quarter staat een staat dus er zijn van alle staten quarters heb er nu 20!!!) En wat een dieren hebben ze hier in amerika. Constant vogels die om je heen vliegen. Ik heb echt mooie foto's gemaakt van een bluebird en ik heb een grote havik gezen (de heeft meer dan een half uur gewacht  omdat een eekhoorn niet uit z'n holletje kwam nadat hij hem achterna gezeten had)

Ik heb m'n eerste donut hier gehad!!!! eentje met chocoglazuur en stripes/stars sprinkles :) was een hele mooie heb geen foto van maar ik genooooot er wel van , zegt de mevrouw (maar 'e'en donut geen drinken dat is echt alles?!) hahaha

Ik heb hier ook al 2x gekookt en beide keren vonden ze het heerlijk. (tortilla's, whole wheat pasta) ik wou pompoensoep proberen maar ze waren uit de pompoenen omdat halloween geweest was XD

De kerstboom heeft steeds meer, er hangt nu een bord in 37 day's ' till christmas (wat je kunt veranderen, echt iets voor mij) allemaal rode strikjes en lampjes, en rode en goude linten. wordt steeds meer een kerstboom!!

Met mr Dean ben ik eventjes naar New York geweest!! naar Brooklyn!! we zijn over de brooklinbridge gereden en THERE IS SOMETHING ABOUT NEW YORK gewoon daar zijn is AWESOME!! hij moest een paar dingen uit de indian store hebben voor zijn sheabutter en lotion dus ik heb buiten gewacht en het boekje over new york (tnx koen) gelezen.

Ik heb met Amy overlegd en ik kan ws een week naar new York alleen net als de nubian gents aan het trainen zijn kon ik niet verblijven bij de stiefmoeder van Liesbeth dus zijn we aan het proberen of ik bij ''e'en van de nubian gents kan verblijven. hoop het! want ik wil dit heeel graaag.

Hou van jullie!

Liefs,

Reacties 1

inka 20-11-2011 10:01

He wat een leuk bericht. Wat zijn quarters? Ik krijg nu een beeld van een landgoed met veel gras en daarop een bladerdek! Zeker als julie 3 a 4 uur aan het schonen waren. Ha, of was het errrruugg gezellig. Wanneer ga je echt aan het werk? Wordt je straks ook ingezet voor de 'naschoolse' activiteiten?
Top als je naar de nebian gents mag. Kus

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer