Girls wanna have fun!!

Hallo lieve vrienden en familie,

Jullie zitten vast met smart te wachten op de kerstvakantie? heerlijk vrij lekker eten en gezellig met familie zijn :) Ja dat ga ik wel missen,,,,gelukkig heb ik hier ook een familie ! hahah zo voelt het wel. ik kan mezelf zijn en dat voelt ontzettend goed!

Ik maak veel dingen mee en ik wil jullie even op de hoogte brengen van 2 briljante ervaringen!!

Allereerst ben ik afgelopen vrijdag met Rashida op pad geweest, super gezellig!! lekker gek doen en veeeel heel veeeeeeel lachen!!! jajajaj! allereerst gingen we shoppen en ik kan je wel vertellen nu de kerst eraan komt worden de mensen hier een beetje crazy het is NONSTOP druk!!!! zelfs op zondag is alles open!!!! bijna 24/7 hahahaha!! na het shoppen zijn we naar het FUNPLEX !!!! gereden!!! jajaja is zo'n speelhal met vanaales en nog wat....We hebben eerst zo'n dansspel gedaan (en jajaja Lieke ik was best wel goed ;) we hebben eerst beginner gedaan en daarna standaard en ik heb niet gefaald!! hahah. Vervolgens basketbal gegooid! en...je kreeg tickets voor iedere keer dat de bal erin ging...dus ik had er 15 helaas kon je daar alleen een gummetje van kopen XD en dat was niet eens een goede maar zo'n kinderdingetje XD dus tja dat ging ik niet doen XD daarna hebben we in de carts gereden!!! that's AWESOME!!! ik was lekker op weg met de SPEEED lekker SLIPPEN SLIDEN GASSEN!!! jajajaj ik hou van snelheid!!! hahahah iedereen inhalen lekker scherpe u-bochten enzo, ik heb me daar helemaal uitgeleefd!!

Zondag ben ik met Amy, Tashae, Sierra en Christian naar een show geweest, waar ze echt een triljoen geld aan kostuums en decors hebben besteed!! echt zo'n droomwereld. Het stuk ging over kerst en alle cadeautjes enzo dus dan zie je daar een supergrote spongebob, bellee en het beest, nutcrackers, toy story. Alle caracters die je maar kunt verzinnen of ze hadden het!!! echt mooi om te zien!!!
Het leukste gedeelte kwam daarna......we ging de gedecoreerde huizen zien. alle lichtjes enzo.....er was een huis!!! dat was echt een A+ waard!! had echt overal licht en het was zelfs op een radiostation getuned!!! waoooh dus het flikkerde op een ritme hahah. Met het kerstnummer I'm so blue...to to to do do..werd heb blauw enzo...!!! AWESOME!!! toen zagen de andere huizen er plots minder goed uit XD Samen in de auto in de mc drive voor Mc flurry's yes met m'm!!! en met tashae en sierrra een spelletje op een cellphone gespeeld dat je zo''n ultimate ugly disgusting drankje moet maken (met allemaal ingredi"enten waarvan je al moet kotsen) en dan ervoor moet zorgen dat de jongen die het drinkt moet overgeven...HILARISCH we hebben CONTINU gelachen !! was zoooooo gezellig! en Christian en Tashae hadden hun huis ook versierd...dus nu krijg ik wel kriebels om ons huis te versieren!!!!

Echt die meiden zijn crazy maar zooo lief, love them!

's avonds heb ik nog leuke film gezien thuis samen met Amy over basketbal enzo...echt door die film kreeg ik echt zin om zo'n wedstrijd te zien...Ik moet kiezen tussen Eagles (football) en Sixers (basketball) wat vinden jullie? De eagles (philly) verliezen de laatste tijd heel veel maar football lijkt me nicce om te zien, maar basketball is ook supervet!!!! Zoo als je advies hebt. kun je het altijd tegen me zeggen!!! Want na de wedstrijd ga ik definatly een hat kopen van die partij :P jajajaj

Christmas is comming!!! 12 days till christmas!!!!

Merry Merry Christmas!!!!

<3

Reacties 2

Renny 13-12-2011 22:17

Basketball natuurlijk!!! ))

Theo van Hemert 13-12-2011 22:34

Hoi Lisette , ik zou echt gaan voor footbal .
Dat is vind ik een echte typische Amerikaanse sport .
Gaaf om te zien. Waarom ga je niet naar allebei . Ik bedoel waarom kiezen... Je bent daar toch nog niet weg....
Goed om te lezen dat je het goed naar je zin hebt . Geniet ervan dame . Gr. Theo
Oh. By the way Alvast Happy Christmas

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer