Giving will make you smile

Hallo vrienden en familie!

Sorry voor de lange onderbreking, maar het is hier druk in the holidays dus dan vergeet je het snel ;) ik probeer zo veel mogelijk in te halen :D

Allereerst ben ik wezen shoppen voor kerst!!! yeahh heb voor bijna iedereen cadeautjes gekocht, en dat voelt goed want dan kun je een soort van iets terug doen....mensen besteden zoveel liefde tijd en aandacht aan jou en het voelt goed iets terug te kunnen doen :) Voor trinity ben ik een scrapbook begonnen en voor alana (zusje trinity) ben ik fingerpuppets aan het maken XD echt leuk!!!! ben helemaal creatief bezig!!

Ennnn de kerstcadeautjes zijn naar huis verstuurd..kan niet wachten totdat ze het daar hebben..trouwens het was nog een hele happening in dat postkantoor (I went postal in the postoffice: crazy uitspraak van amerikanen omdat veel mensen gek worden in de postoffice) wat was het probleem? ja ik had net 1 ounce teveel zodat het 15 dollar duurder werd...mehoela dat ga ik niet gelijk bijleggen voor 1 ounce!! dus ik zeg daar WAAAAAAT!!! dat kan niet!! hihi de dag ervoor had ik al de shock van m'n leven gehad dat het duur was en yes i went totally postal ;) maargoed ze zijn verstuurd!!! dus dat voelt goed!

We zijn naar een buffet geweest zo'n ubergroot buffet waar ze 1000 mensen kunnen huishouden (en nee ik heb niet een extra 0 toegevoegd XD) ze hadden daar vanalles en je zag mensen echt met superveel teruglopen al dat vlees!! ik heb eigenlijk best gezond gegeten (groen bordje) maaar met dessert ging ik los!!! jajaja eerst beetje fruit, toen ijs en toen hadden ze allemaal gebakjes en pudding!!!jajajajaja
Aan het eind hadden we gelukskoekjes ik had: GIVING WILL MAKE YOU SMILE!!! dat komt wel uit!

Zaterdag hebben we 2 presentaties gehad. Eerst in een soort meeting van belangrijke (zwarte) mensen..(ja meestal ben ik in gezelschappen die helemaal zwart zijn). daar hebben we eerst een sketch laten zien over AIDS/HIV en daarna in the beginning en psalm 23 (waarbij ik vooraan stond..terwijl ik hem voor het eerst helemaal wist 1 minuut hiervoor!!) maaja ging best wel goed!

De 2e presentatie was in jfk center willingboro. Daar hadden ze een toydrive dus wij deden soort entertainment/act. Allereerst war,politics skit (waarbij ik wiet-roker met cierra was, ging echt goed!!!) daarna scriptures opnoemen (wist er geen dus heb gewoon gedaan: Gen 1:1: in the beginning God created heaven and earth. daarna psalm 23 en daarna in the beginning. Vervolgens de lifehouse-skit...echt raar om die zo van dichtbij mee te maken. je moet dan eens acteren wat je zelf nooit doet. ik moest sexy spelen (zo noemen ze hier een hoer want ze vinden het niet netjes als je hoer zegt.....wtf?) maargoed het was echt moeilijk want persoonlijk ben ik zelf bang voor aanraking en dan moet je nu over de top gaan. maargoed na een tijdje over de drempel gegaan en nu voelt het goed dat ik het aankon!!! het ging goed en het maakte indruk in de zaal. Als afsluiter life. die zij heel anders doen...dus heb dat nu moeten leren van afkijken XD

Na de show kwamen er mensen naar me toe dat ik het goed deed enzo :) jeeeeh en er werd een vraag de zaal in geroepen wie van het verst weg kwam...eerst even mensen north/south jersey laten zeggen en georgia enzo....maargoed toen toch maar gezegd dat ik van HOLLAND/NETHERLANDS kwam XD hahaha je had z'n gezicht moeten zien (europe?) who can beat europe?!! nobady?!!! hihih moest zeggen wat ik hier kwam doen enzo...toen heb ik een free appitizer/desert van fridays gekregen (best ice-cream!!) yeeaaah thank you holland!!!

Dit weekend ben ik bij michelle in philly geweest!! mr dean bracht me zodat ik niet met de bus hoefde. daar aangekomen zijn we samen naar mainstreet geweest...zo'n mooie winkelstraat met allemaal kerstlichtjes zoals in een kerstfilm :) naar haar huis een superoude maar megamooie kerstfilm gezien: white christmas !!!
Zondag naar de 2e dienst geweest wat weer AWESOME!!! was!!! moet echt z'n verhalen opzoeken want ben op dit moment beetje vergeten maar hij zet alles online de kerk heet de epiphany fellowship ..en ja dat is die hiphop chruch echt een gave ervaring!!! again :) daarna met een vriendin van Michelle wezen koekjes bakken SNICKERDOODLES!!!!yeahh nooit op maar heeeeeerlijk!!!!
Na de koekjesbakken zelf met de bus naar ' huis'  geweest!! en dat was een ervaring. want je zit een uur in de bus (wel zo'n luxe beetje toeristenbus achtig) en het ging goed!! ben op het goede punt uitgestapt. Toen wel per ongeluk naar verkeeerde auto gelopen ....maar amy gebeld en kwam toen aanrijden gelukkig!!! ze waren naar de film New years eve geweest....wou ik ook heen. maar toen michelle en ik voor de deur stonden zaterdag duurde het nog een uur voordat ie kwam 10.30 ipv 9.30..ja dat gingen we niet afwachten...voelt goed om weer thuis te zijn...

Ohja vrijdag is m'n camera kapot gegaan. ik had hem uuit de auto laten vallen en zo'n zwart hoesje valt niet op. toen we aan het eind van de avond terugginngen zag ik hem liggen i nhet midden van de weg. Helemaal intact maar de rits was kapot dus er was iemand overheen gereden...jongens ik heb GEHUILD!! want ik was zooo trots op m'n camera!!! en nu was die kapot!!

nu het goede nieuws gisteren (maandag) heb ik een nieuwe camera gehad van mams/pap/amy/anderen!! echt suuuuuperlief!!! ben weer helemaal vrolijk!!!!jajajajajajjajajajajaj ben hem nu aan het uitproberen. hihi en van claudia cadeautjes gehad.!!! thanks claudia.

ik ga nog kaartje naar stepgroep sturen. dus die komt eraan!!!

Hou van jullie!!

Lisette

Reacties 6

Renny 20-12-2011 18:56

...en Santa maar roepen bij al die overvolle tafels met eten en drinken: "Ho ho hooooo!" Maar niemand die dat begrijpt...
Merry merry Christmas to you, dear Lisette!!!

anja van kesteren 20-12-2011 22:37

Hoi,

wat een kerstsfeer... Wij willen je vanuit Nederland toch nog een heel fijn Kerstfeest toewensen ,,maar dat zal vast wel lukken. Geniet ervan.
En ook voor 2012 willenwe je heel veel goeds toewensen.
groetjes uit Harmelen,
Kees Anja

Else 21-12-2011 01:17

Hoi Lisette,

Wat een belevenissen, je geniet er echt van!
We wensen je hele fijne Kerstdagen bij je nieuwe 'thuis' en alle goeds voor 2012!

Groetjes uit Houten,
Ben, Else, Maaike en Nienke

inka 22-12-2011 08:17

He lieverd,

Wat een enthousiast verhaal. Jij hebt het ech getroffen daar in de States. Fijn dat je weer een camera hebt. Zeker rond deze tijd. Gooi de oude niet weg; ivm de verzekering. Groet aan allemaal KUS

De buurtjes uit houten 22-12-2011 20:23

Hoi lisette,
Leuk om te lezen dat het goed gaat. Hier gaat alles zijn gangetje. De kerststemming zit er weer in. Kerstavond gaan we de kerstwandeling weer doen. Rick en Lisa doen mee als figuranten. Tijdens de kerstdagen komen mijn zwager en schoonzus over vanuit China. Wordt het kerstfeest bij jullie uitgebreid gevierd? We hopen dat het een goede tijd voor je zal zijn. Hele fijne dagen gewenst vanuit houten. Geniet ervan, want je bent zo weer terug!!!
Liefs,
Harma, Friso, Lisa, Niek en Rick

Gerda 23-12-2011 13:01

ha lieve Lisette, ja aan kerstversieringen en eten daar geen gebrek. Hele fijne en goede kerstdagen daar bij je nieuwe familie! wat superfijn dat je een nieuwe camera hebt gekregen, wat een pech was dat. Je enthousiasme straalt van je berichten, geweldig! groetjes uit Houten.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer