New Years!!

Hallo lieve mensen aan de andere kant van de oceaan!!

Jajajajjaj kan thet bijna niet geloven het is bijna 2012!!! de tijd vliegt hier echt enorm snel! ik wil nog niet naar huis nog lange niet nog lange niet ik ga nog niet naar huis!!!! Gelukkig heb ik nog een maand in het vooruitzicht, maar ik ben zeker van plan om terug te gaan want ze hebben hier een plaatsje in m'n hart <3

En nu verlangen jullie natuurlijk een verhaaltje:

Allereerst the day before new year!

we hadden allereerst een meeting met alle mensen van faith in action over de black history show. Dit is een show over de black history XD en waarin ze dance zang en acteren verwerken, echt het lijkt me leuk om te zien en anders had ik ook meegedaan maar jammer genoeg is het in februari en dan heb ik dit mooie land verlaten :( Gelukkig komt de health fair eraan!! dat is een dag waarbij de hele community komt en je kunt allerlei gratis testen laten doen: bloeddruk, cholesterol, tandarts, HIV/AIDS etc...heel interessant ook hebben ze een plek waar ze sjaals mutsen en misschien jassen weg geven aan de needs en ook hebben ze een child center waar alle kinderen gezellig spelen. Ohja ook talentenshow :)

maargoed daarna ben ik met sierra naar cherry hill geweest (grote shoppingmall!!) echt superleuk!! heb een leuk roze jurkje gekocht en een hempje en oorbellen!! nadat we uitgeshopt waren werden we door de moeder van sierra opgehaald, eerst zouden we gaan bowlen maar ja om nou met z'n 2en te gaan bowlen (de rest kon niet) film kon kwa tijd niet en skating rink was gesloten....naja morgen dan maar rollerskaten!! een vooruitzicht!!

Dus thuis gegeten omgekleed en naar philly...het was een superchique theater en allemaal mensen hadden gala aan. wat was ik blij dat ik een nieuw jurkje aanhad ik paste er helemaal tussen ;) Er was een supergroot orchestra die een hele show gaf en daarna een spoken word. het geinige was dat hij niet doorhad dat de laatste 5 minuten in waren gegaan...toen iedereen 10...9..8 begon te roepen keek hij toch maar even om en dacht echt WTF???? hahaha was een beetje raar . Maar iedereen gelukkig nieuwjaar gewenst (ze zijn hier 3 kussen totaal niet gewend, naja dan maar hugs) en een zanger ging op het podium helemaal crazy...Ik voelde me gelukkig 2012 klink ZOO GEWELDIG!!!!

Vervolgens zijn we langs southstreet gereden, ja hier zijn de uitgaansgelegenheden waar ik nog niet heen mag :( allemaal vrolijke mensen sommige dronken maar allemaal vrolijk! ze hebben hier op southstreet een muur van afval gemaakt echt mooi! dus wou daar een foto van nemen. Zeg 2 behoorlijk aangeschoten dudes (ik zat trouwens bij amy en de rest in de auto) hey, we've got tourist...so I say: yes i'm from holland!! so they jump into the picture...so i got a picture with two crazy dudes and i like it ;)

We just missed the fireworks but i already had fun...we gingen naar het huis van Harriet (iemand van de kerk) daar hadden ze met de kerk een nieuwjaarsparty...Wat eten gehaald met brenda want ik had honger!!! Uno was er ook hahah zat te slapen dus ik zeg: he uno gelukkig nieuwjaar!! hih je had z'n gezicht moeten zien huh...oh i didn't saw you...he definatly was asleep.

After that I talked a lot with amy at home :) was nice

Day after
Yaaahhhh om 1 PM komt sierra me halen om te gaan rollerskaten!! dat is zegmaar oldschool ja met 4 van die wieltjes.. Samen met trinity en andrew (kleine broertje) gingen we skaten! echt je hebt zo'n houten skating rink en het was echt moeilijk...maar na een tijdje kwam ik er helemaal in en ging ik helemaal los :) jaa het is echt leuk!! stuk pizza gegeten voor 1.50 dollar en naar de wc op rolschaatsen XD hahahah ervaring op zich want zorg maar dat je niet neerploft.

hierna zijn we naar sierra's huis geweest en hebben we op Xbox kinect dancegame 3 gedaan!!! superleuk en ik heb 1 time i did beat trinity!!!hihihihih i was jumping: I beat trinity :) :) hhahah daarna had zij natuurlijk weer van mij gewonnen maar toch ...

en toen zag ik een gitaar staan. en die moest natuurlijk even uitgeprobeerd worden. hij klonk best goed. iets zachter en warmer dan die van amy eentje waarbij je wegsmelt. (nog steeds een hele goedkope maar toch) bleek van sierra's broer te zijn en ik vroeg of ik hem mocht lenen en dat mocht!! nu heb ik dus 2 gitaren!! hahah. trouwens hij heeft een stuk of 5 bassen dus ik ga nog bass les krijgen!! heb er zin in!

Het was echt een gezellige dag!

Laat me weten hoe jullie nieuwjaar was!!

I keep in touch

Reacties 7

Inka 03-01-2012 21:26

Wat een leuk geschreven ervaring. Jij bent echt ingeburgerd. Wat maak jij veel mee. Nog lekker een maand genieten. Hugs voor allemaal. Liefs

Renny 04-01-2012 11:51

Hey girl, Happy New Year! Da's wel weer eens wat anders, zo'n jaarwisseling in galajurkjes en geen vuurwerk. Dat zie je hier alleen op TV. Wil je weten hoe het hier was? Héél veel siervuurwerk en dan vooral in de lucht. Het leek het Koninginnedagvuurwerk wel, maar dan overal om je heen. Geniet volop van je laatste maand in the US! Groetjes aan iedereen.

Anja 04-01-2012 12:01

Een gelukkig nieuwjaar gewenst, waar je ook bent of zal zijn op de wereld! Het jongerenkoor heeft je gemist met de kerstnachtdienst. Was erg mooi allemaal, ook met oud-leden!
Nog een heel goeie en leuke maand gewenst!

Jolien 05-01-2012 10:50

Wat super leuk allemaal!

Ennn uuhm: VOLGENDE KEER GA IK MEE!!
Geef ze aub allemaal een hele dikke knuffel van mij!

rachel 09-01-2012 11:05

heey lisette

ik vind het nog steeds leuk om van jou te lezen
dan wordt ik altijd erg jaloers omdat ik nu eigenlijk op school zit en jij in amerika waarschijnlijk nog lekker in je bedje ligt
maar geniet er nog van zolang het nog duurt

xx

Jenneke 10-01-2012 17:56

Heej Lisette,

Echt tof dat je bent gaan rollerskaten, zo leer je nog eens wat nieuws! ik heb dat in Nederland nog nooit iemand zien doen Misschien kun je hier een nieuwe trend zetten
Ondanks dat je zoveel leuke dingen te doen hebt, blijf ook schrijven! ik vind het leuk om te horen wat je allemaal doet daar!!

en nog een gelukkig nieuwjaar!
x Jenneke
ps ik ben benieuwd hoeveel gitaren je over een maand verzameld hebt :p

Jenneke 10-01-2012 17:56

Heej Lisette,

Echt tof dat je bent gaan rollerskaten, zo leer je nog eens wat nieuws! ik heb dat in Nederland nog nooit iemand zien doen Misschien kun je hier een nieuwe trend zetten
Ondanks dat je zoveel leuke dingen te doen hebt, blijf ook schrijven! ik vind het leuk om te horen wat je allemaal doet daar!!

en nog een gelukkig nieuwjaar!
x Jenneke
ps ik ben benieuwd hoeveel gitaren je over een maand verzameld hebt :p

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer