!!!!Sinterklaas!!!!!!

Jajaaj zelfs in Amerika is de goedheiligman neergestreken,
Om wat voor anderen te betekenen.
Een verreiking voor de Amerikaan,
Is iets wat lisette heeft gedaan :)

Zoals jullie konden lezen in mijn prachtige net bedachte poem heb ik sinterklaas hier gevierd XD echt supergezellig. Aan het begin misste ik jullie best wel heel erg want sinterklaas is een van de leukste feesten met lekker veel zoetigheid :) maarja ik zal vertellen wat ik heb beleefd:::

Allereerst kwam vanochtend op 5 december een grote box met cadeautjes binnen jaja sinterklaas is aan de deur geweest!!! We hebben ze nog even bewaard en hebben ze op 5 december avond opengemaakt. Danku sinterklaasje!! ik heb een haarband, lipgloss en chocoladeletter gekregen. en voor Dawne en Amy had de sint ook chocoletters en chocosinterklaasjes meegenomen how SWEET!!

Voordat de bijbelstudie begon heb ik dutch pancakes gemaakt....en ze werden goeddd!!! jajajaj ik heb er superveel gemaakt met verschillende dingen erin. Want in america stoppen ze niets in de pannekoek. dus ik heb pannenkoeken gemaakt met: appel, banaan, kaas, spek, rozijnen en natuurlijk naturel

En het viel z'eeeeer in de smaak . Ze vonden dat dutch people slim waren door het in de pannenkoek te doen ipv erop of ernaast :) jajaj we zijn wel slim in ons landje!!!

Na de pannenkoeken heb ik verteld hoe sinterklaas in nederland gaat:

Sinterklaas arrives with a steamboat (always), rides a white horse (over the rooftops), his helpers throw gently pepernoten en schuimpjes, we can put our shoe in front of the fireplace (with a carrot for amigo; horse), en het verhaal over m'n vader die (nog steeds) de zak voor de deur zet en klopt en als een achterlijke terugrent!! ze moesten LACHEN HILARISCH!!!! Heb pepernoten, schuimpjes en stukjes chocoladeletter uitgedeeld.

Dawne en Amy hadden zelfs nog wat cadeautjes voor me gekocht omdat ik in de middag het moeilijk vond en sinterklaas thuis misste superlief <3

Ohja gisteren..........
Ben ik naar de HIP-HOP church van michelle enzo geweest. Waar Da Truth enzo ook naartoeging. echt een superchurch!!!! heel leuk goede muziek en heeel veel mensen van mijn leeftijd. Tijdens de communie voelde ik echt iets speciaals :) ik wil daar echt terugkomen. Daarna hadden we een prayerwalk met 40/45/50 mensen door de neigboorhood om voor alles te bidden. voorbijgangers/school/governement/police/daycare etc. Echt heel mooi! hier doen ze alles hardop, ik vond dat best moeilijk maar het wordt hier meer dan gewardeerd, in vergelijking met nederland (die soms raar staan tegenover geloof) was dit mooi om een keer te zien. DEFINATLY GOING BACK HERE.

Heb trouwens met Shenee een dag een echt supermooie ketting gemaakt, en dit weekend dus bij Michelle geslapen, dus krijg het echte leven te zien (subs/bus/hood kinda ;)

Ik misste holland vandaag door Sinterklaas maar I'll be alright.
Tomorrow Amy and I are going to talk how I can help with Faith in Action!

En woensdag ga ik met mr dean naar constitution museum!!! Looking forward.

I keep in touch!!!!

Love yall!!!

Reacties 2

Inka 06-12-2011 13:52

Enne ook gisteravond heeft je vader het vuil buiten gezet en op de voordeur gebonst om vervolgens weer terug te rennen en buiten adem weer de kamer binnen te stappen. Koen en ik keken elkaar aan .... dat gaat ie toch nu niet weer doen???? Ja zie daar ... we lachen ons rot.. oh ja koen heeft de gedichtengenerarot ook ontdekt. Veel onderlingen overeenkomsten hahahaha

anneke 10-12-2011 20:29

hoi,

je verhalen zijn leuk om te lezen.
Lieve groet van ons allen.,

Anneke van Dijk

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer